Kész az egész

 2009.09.01. 21:46

www.youtube.com/watch  www.youtube.com/watch

Sajnálattal kell kijelentenem azt a tényt, hogy az iskola tényleg elkezdődött és TÉNYLEG vége van a nyárnak.De ne legyen senki sem elkeseredve,úgy kell felfogni a sulit hogy két nyár közti létállapot,és az időt most is felfogják pörgetni a cég-időkerekei. Azt a tényt sem kell elfelejtenünk hogy Ricsit (akinek még nincs beceneve) bevettük a cégbe.Aztmondom ez egy komolyabb konzultációra szorul és hogyha ez megtörtént akkor hivatalossá tehetjük a megállapodást.Tehát ő is kapna admin jogot a bloghoz,esetleg többször keveredne a mi társaságunkal.Egyenlőre ennyit,az erő legyen veletek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acegblog.blog.hu/api/trackback/id/tr891354058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PikkDama 2009.09.03. 21:04:11

Tiltakozom! (vagyhátezhülyeszóerredemindegy) de Ricsinek van beceneve (valójában az az igazi!) Kommandós2 (ha jól emlékszem...) HiSzen Krisztus fia, ezáltal az én unokám! (Ugyebár a Pincében született.)

dr.metán 2009.09.07. 21:28:47

szerintem ricsire az acélember megszólítás illik a legjobban
süti beállítások módosítása